Bullerskärmar för montage på och utanför broar
start         företaget         referensbilder         kontakt
 
 

 
Bullerskärmar för montage på och utanför broar
På broar fäster vi vanligtvis bullerskärmen till broräcket. Utanför broarna förankras skärmarna med någon typ av jordankare i mark. Vi levererar kompletta bullerskydd med ramar och infästningar av galvaniserat stål. I ramarna monterar vi bullerdämpande skivor av exempelvis akryl, polykarbonat eller glas beroende på beställarens önskemål. Skivorna går att beställa med olika egenskaper, exempelvis reptålighet, uv-beständighet, klotterskyddade, osv. Vi har med åren tagit fram ett antal olika skärmar som vi nu tillverkar utifrån egna ritningar. Bullerskydden är beräknade och godkända enligt gällande EU-norm 1794-1 och uppfyller därmed gällande krav på vind- och snölaster.
 
Klicka för större bild Klicka för större bild
Större bild Bullerskärm av 20 mm reptålig och uv-beständig akryl monterad på Tyresövägen hösten 2010. På broar över Tyresövägen används armerad akryl.   Större bild Bullerskärm av 12 mm reptålig och uv-beständig akryl som bockats i överkant. Bullerskärmen är monterad på nya sträckningen av E18 mellan Enköping och Västerås.
 
Klicka för större bild Klicka för större bild
Större bild Bullerskärm i 20 mm akryl monterad på vårat broräcke 1 på Nynäsvägen i Stockholm.   Större bild Denna bullerskärm är speciellt framtagen för projekt Hjulsta där vi mellan åren 2011-2014 ska leverera ca 3300 stycken skärmar. Skivan är i 12 mm reptålig, uv-beständig och anti-graffiti skyddat polykarbonat. Beräknad och godkänd enligt EN1794-1