Aktuellt

FMK trafikprodukter ingår nu i ATA-familjen

2016-04-04

ATA som är marknadens mest kompletta leverantör av produkter och tjänster för vägar och vägarbeten har förvärvat FMK Trafikprodukter AB.

- Vi ser fram emot att nu bli en del av ATA och skapa ett riktigt starkt erbjudande. Båda företagen har en tradition av att utveckla innovativa lösningar som värnar alla trafikslag. Tillsammans kan vi nu ytterligare öka takten och utvecklingen av marknadens mest intressanta portfölj av designade räcken och bullerskydd, anser Fredrik Andersson, vd FMK.

- Vi kan nu med stolthet välkomna Sveriges, vad vi tycker, snyggaste väg-, broräcken och bullerskydd i ATA-familjen. FMK har med egen design, där estetik har gått hand i hand med omsorg om oskyddade trafikanter, utvecklat lösningar med rörprofiler som förskönar trafikmiljön. Något som marknaden frågar efter och som vi nu kan erbjuda, säger Thomas Wuopio, vd ATA.

- Vi söker hela tiden efter nya möjligheter att stärka vår plattform på den nordiska marknaden, och FMK blir en viktig pusselbit i detta. Dock inte den sista, avslutar Thomas.

För mer information om förvärvet eller ATAs verksamhet se www.ata.se eller kontakta vd Thomas Wuopio, , 010-440 71 27.

ATA grundades 1967 och innovativ trafiksäkerhet har alltid varit i fokus för verksamheten, där man varit ledande för att minimera olycksrisken för både trafikanter och vägarbetare. ATA är ett dotterbolag i den brittiska industrikoncernen Hill & Smith Holdings PLC som arbetar globalt med infrastrukturprodukter och lösningar.


start         företaget         referensbilder         aktuellt         kontakt